Over ons

Welkom bij Kine Plus Haaltert

Maak kennis met de kinesitherapeuten van onze groepspraktijk. Wij zijn een mix van jong geweld en enthousiasme met gedegen ervaring. Ieder heeft zich in een aantal specifieke domeinen gespecialiseerd. Zo kan je niet alleen rekenen op een breed aanbod, maar ook op onze expertise in de nieuwste technieken en inzichten van onze eigen specialiteiten.

Wij bieden een individueel behandelplan ifv jouw voorgeschiedenis, de aard van je aandoening en helpen je jouw persoonlijke doelstellingen te bepalen en te bereiken: met andere woorden: een behandeling op maat én met duidelijke en realistische doelen. Jouw kinesitherapeut evalueert samen met jou regelmatig de aanpak en jouw evolutie en stuurt bij waar nodig.

Een uitgebreid aanbod aan toestellen en materialen staan ter beschikking in onze ruime oefenzaal. Samen met een gepersonaliseerd oefenschema, aanvullend advies, thuisoefeningen en de nodige aanmoedigingen draagt dit bij tot een optimaal resultaat.

Onze kinesisten

inez-vermeylen1

Inez Vermeylen

Manuele therapie, McKenzie therapie, dry needling, sportkinesitherapie, ademhaling bij baby’s, pre-en postnatale kine

geert-vuylsteke

Geert Vuylsteke

Orthopedische en cardiale revalidatie, manuele therapie, sportkine, oefentherapie, screening en begeleiding van sporters, McKenzie therapie

kato-de-baere

Kato De Baere

Sportkinesitherapie, revalidatie, manuele therapie en dry needling (vanaf mei).

Waarom kies je voor KinePlus?

Ruim aanbod cardio-, kracht- en fitnesstoestellen

Polyvalent en complementair team

Aandacht voor levensstijl & preventie

Coaching in een ongedwongen sfeer

Aanpak op maat met oog voor de individuele doelstellingen

Goede samenwerking met en rapportering aan artsen/gezondheidswerkers

Op zoek naar een kinesist in Haaltert?